İSTANBUL / PENDİK - Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile Pendik Belediyesi sponsorluğunda Çanakkale Şehitlik gezisi yapıldı. Rehber eşliğinde yapılan etkinlik ile öğrencilerimiz tarihi kültürel kazanımlar yanında şehitlerimiz ile duygusal bağ kurma imkanı da bulmuştur. Bu anlamlı etkinlikte sponsor olan Pendik Belediyesi Başkanı Ahmet Cin'e teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda mesleki tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Nis

Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024 Öğrenci Memnuniyet Anketine paylaşılan linkten ulaşabilirsiniz.

Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Öğrenci Memnuniyet Anketi 2024 (google.com)

Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024 Öğretmen Memnuniyet Anketine paylaşılan linkten ulaşabilirsiniz.

Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Öğretmen Memnuniyet Anketi 2024 (google.com)

Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2024 Veli Memnuniyet Anketine paylaşılan linkten ulaşabilirsiniz.

Nuri Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Veli Memnuniyet Anketi 2024 (google.com)

Şbt

Okul-Sanayi İş Birliği İstanbul Modeli kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı ile Teknopark Istanbul bünyesinde faaliyet gösteren Andasis Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş firması ile Protokol imzalanmıştır.

Şbt

Atamızı sevgi saygı ve minnetle anıyoruz

Nis

OKULUMUZ SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SHY-66 MODÜL KREDİLENDİRMESİ YAPILAN OKULLAR LİSTESİNE GİRDİ